erasmus_logo1

Erasmus+ projekt

Hjembæk Efterskole deltager i perioden efteråret 2017 til efteråret 2019 i et internationalt samarbejde under Erasmus+ som er EU´s uddannelsesprogram.

Projektet vil bl.a. omhandle miljø og klimaændringer i Østersøen.

Det internationale samarbejde skal hjælpe vores elever med at skabe europæisk bevidsthed om den nuværende situation i Østersøen. Eleverne som deltager i projekter skal bl.a. besøge områder, der er berørt af forureningen, samt udarbejde diagnoser om den aktuelle tilstand af miljøforureningen i Østersøen. Herunder opnå praktiske erfaring i at undersøge og analyser vandprøver.

Et andet mål i projekter er eleverne udvikler kommunikationsfærdigheder og forbedrer deres forståelse af det engelske sprog, samt opnå færdigheder i at samarbejde internationalt ved hjælp af videokonferencer og brug af andre elektroniske medier/teknologier internt mellem eleverne. De elever der deltager i projektet besøger hinanden i alt fem gange i hele projektperioden.

Skolerne som deltager i projektet og elevudvekslingen er fra Estland, Litauen, Polen og Tyskland.